Va deranjeaza cearcanele si nu stiti ce sa faceti?

Va deranjeaza cearcanele si nu stiti ce sa faceti??

In primul rand va recomand sa va programati la o consultatie. Nu incercati sa cititi ”en gros” pe net deoarece nu veti intelege nimic si veti constata ca mai mult v-ati dezinformat decat v-ati informat. Veti afla despre crème si lotiuni miraculoase care nu vor avea mare efect( ca sa zic nici un efect) si tehnici chirurgicale si tratament cearcanenechirurgicale din care nu veti intelege mare lucru .
De aceea primul pas este consultatia la un chirurg plastician. In momentul consultatiei se face o evaluare precisa a fetei dvs din punct de vedere tridimensional si se apreciaza ce tehnica (chirugicala sau nechirurgicala) trebuie aplicata pentru a obtine rezultatul dorit.Tratamentul cearcanelor implica in marea majoritate a cazurilor metode nechirurgicale de umplere cu diferite substante (intr-o singura etapa sau in mai multe) a zonelor “adancite” de sub pleoapelor inferioare.
Tratamentul cearcanelor este nedureros, dureaza aproximativ 30 minute iar recuperarea este foarte rapida.
Pacientele sunt foarte multumite de rezultat . Tratamentul cearcanelor poate fi insotit si de alte proceduri de rejuvenare faciala nechirurgicale de genul: terapie Vampir, tratament cu toxina botulinica, stergerea ridurilor, peeling chimic, mezoterapie faciala,etc.
Sfatuiesc totdeauna pacientele sa dea o mare importanta consultatiei .In acest fel vor afla toate detaliile legate de procedura si mai ales care este calea ce trebuie urmata pentru a mentine rezultatul initial obtinut.
Eu utilizez in clinica mea Redensity II de la Teoxane , lider in domeniu si singura substanta premiata in Europa pentru rezultate deosebite in tratamentul cearcanelor. RedensityII este un compus care contine acid hialuronic cat si diferiti compusi care realizeaza in timp restructurarea tesuturilor si umplerea cearcanelor.
Deci, RedensityII actioneaza atat prin umplere directa ( vizibila imediat dupa procedura) cat si prin regenerarea zonei in timp.Se recomanda a se realiza doua proceduri succesive de umplere la 2-3 luni interval si apoi eventual inca o procedura dupa 1 an.In acest fel se realizeaza o umplere definitiva a cearcanelor si o rejuvenare a pleoapelor inferioare.In unele situatiii se poate asocia si o blefaroplastie inferioara., peeling chimic sau lifting facial nechirurgical.
Consultatia nu implica obligatoriu efectuarea procedurii. Asa cum pacienta are dreptul de a-si alege chirurgul si acesta are dreptul sa refuze realizarea interventiei daca va considera ca pacienta are asteptari nerealiste sau diferite contraindicatii. Relatia medic-pacient este foarte importanta in obtinerea unui rezultat de succes.
Pentru detalii contactati Dr.Eugen Turcu , medic primar chirurgie plastica -estetica la Clinica Zone Medical Estet
Tel: 0213340080 sau 0761640626

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CELLBOOSTER GLOW in mezoterapia faciala

Ce asteapta o pacienta de la o clinica de estetica medicala ?