Acidul hialuronic si rolul sau in rejuvenarea faciala

Acidul hialuronic si rolul sau in rejuvenarea faciala

Cand spunem ACID HIALURONIC ne gandim in primul rand la rejuvenarea faciala. Trebuie spus insa ca acidul hialuronic este o componenta de baza a corpului uman. Pierderea sau degradarea acestuia poate conduce la fenomenele ireversibile de imbatranire sau aging. Acest principiu sta la baza tehnicilor care folosesc acidul hialuronic in terapia antiaging.
acid hialuronicIn rejuvenarea faciala , acidul hialuronic are atat efect de „umplere” cat si de „restructurare”  prin stimularea sintezei colagenului pierdut datorita fenomenelor de aging. Lucrurile nu trebuie privite insa intr-o maniera simplista. Simpla injectare haotica a acidului hialuronic la nivelul pielii nu va rezolva problemele de aging.
Evaluarea estetica a fetei din punct de vedere „cvadridimensional” reprezinta prima etapa obligatorie si cheia oricarui tratament de rejuvenare faciala. Fenomenele de aging facial actioneaza de la profunzime spre suprafata si acest lucru se traduce faptic prin:
-fenomene de resobtie osoasa a masivului osos facial
-pierderea laxitatii si tonusului muscular facial
-pierderea grasimiii faciale
-degradarea structurii colagenice si de elastina a pielii cu efectul de exces tegumentar si de aparitie a ridurilor.
Analiza cvadridimensionala urmareste sa identifice toate elementele care trebuie „reparate” si acest lucru implica obligatoriu ca procedurile de rejuvenare sa inceapa din profunzime spre suprafata.
In acest sens primul lucru pe care il recomand este marirea si remodelarea pometilor  in biplan cu TEOSYAL UltraDeep sau Ultimate , redefinirea liniei mandibulare cu TEOSYAL Deep Line  ,stergerea cearcanelor utilizand REDENSITY2 si remodelarea buzele cu TEOSYAL KISS. In toate aceste proceduri , acidul hialuronic are rol atat de umplere cat si de restructurare prin stimularea sintezei de colagen. Datorita efectului de restructurare a colagenului , aceste proceduri pot conduce la un efect definitiv daca sunt repetate de cateva ori intr-un anumit interval de timp .
acid hialuronic
Injectarea de acid hialuronic se poate asocia daca este cazul si cu alte proceduri de tipul:
lifting facial  nechirurgical cu fire Silhouette Soft
Botox
-lifting de sprancene
mezoterapie faciala cu REDENSITY1
terapie Vampir
blefaroplastie
lifting facial chirurgical.
Trebuie sa priviti tratamentele cu acid hialuronic atat ca un tratament curativ antiaging la nivel facial cat si ca o investitie in viitor prin preventia fenomenelor de aging datorita efectului acidului hiialuronic de stimulare a sintezei de colagen.
Nu asteptati ca fenomenele de aging sa devina ireversibile! Actionati din  timp si acordati-va o sansa ! Nu neglijati ceea ce procedurile pe baza de acid hialuronic va pot oferi.
Puteti sa aratati mai bine si mai tanara1.Totul este sa doriti acest lucru si sa cereti sfatul unui chirurg plastician cu experienta.
www.clinicaestet.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Va deranjeaza cearcanele si nu stiti ce sa faceti?

Ce asteapta o pacienta de la o clinica de estetica medicala ?

Chirurgia estetica dupa sarcina si nastere.Este moft sau o necesitate??