CELLBOOSTER GLOW in mezoterapia faciala

 


Suntem foarte familiarizati cu notiunea de mezoterapie faciala. Este un concept folosit de foarte multe ori de dermatologi sau chirurgi plasticieni in rejuvenarea faciala. Folosit pe scara larga a ajuns sa fie popularizat chiar pe siturile cabinetelor de cosmetica uitand ca este o manevra medicala si care trebuie realizata de medici acreditati.

Mezoterapia este conceptul prin care se introduc in structura pielii diferite substante care stimuleaza producerea de colagen si elastina. Exista foarte multe produse care sunt utilizate la acest moment in scop de restructurare cutanata pentru combaterea fenomenelor de antiaging.

Vreau sa aduc in prim plan unul dintre produsele cele mai performante, fabricat sub licenta SUISSELLE in Elvetia. Asa cum ne-am obisnuit, putem spune si pe buna dreptate CALITATE ELVETIANA. Misiunea SUISSELLE este de a se specializa in cercetarlel celulare si ale acidului hialuronic pentru a crea tehnologii inovative in scop de rejuvenare faciala.

CELLBOSSTER GLOW este o astfel de tehnologie care are la baza acid hialuronic necrosslinkat, aminoacizi esentiali si vitamine. Aceasta formula este destinata a produce hidratare profunda, restructurare colagenica, reducerea hiperpigmentatiei cutanate si atenuarea fenomenelor de oxidative.

V-am obisnuit sa folosim in clinica mea de chirurgie estetica numai materiale si substante de calitate. CELLBOOSTER GLOW reprezinta un varf de lance printre procedurile estetice de rejuvenare faciala si recomandam aceasta procedura.

Procedura este nedureroasa, se realizreaza sub anestezie topica locala utuilizand unguent anestezic cu lidocaina. Sunt necesare 3 sedinte spatiate la intervale de 2-3 saptamani, apoi cate o sedinta de intretinere la 2-3 luni.

Desigur, in clinica mea utilizam cele mai moderne concepte de rejuvenare faciala abordand intr-o maniera complexa si tridimensionala acest concept. Utilizam CELLBOOSTER GLOW cu alte procedee estetice chirurgicale si nechirurgicale in scop de rejuvenare

-blefaroplastie superioara si inferioara

-lifting facial

-lifting mediofacial

-marire de buze cu acid hialuronic

-lifting facial lichid

-tratamentul ridurilor cu toxina botulinica si acid hialuronic

-peeling chimic

-marirea pometilor

-conturarea liniei mandibulare

-lifting facial cu fire de suspensie

-lipofilling facial

-lifting de sprancene cu fire de suspensie


Ceea ce recomandam este consultatia si evaluarea faciala 3D. In urma evaluarii se stabileste un protocol terapeutic individualizat pentru fiecare pacienta in parte.

Programare unei consușltatii se poate face la

Zone Medical Estet

Clinica Chirurgie Estetica Bucuresti

Dr. Eugen Turcu, medic primar chirurgie plastica-estetica, Doctor in Medicina

Tel 0761640626

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Va deranjeaza cearcanele si nu stiti ce sa faceti?

Ce asteapta o pacienta de la o clinica de estetica medicala ?

Chirurgia estetica dupa sarcina si nastere.Este moft sau o necesitate??