Chirurgia estetica dupa sarcina si nastere.Este moft sau o necesitate??

Toata lumea stie ca sarcina si apoi nasterea produc modificari la nivelul corpului in special la nivelul sanilor, abdomenului si fetei. Modificarile hormonale si variatiile mari si bruste in greutate sunt responsabile de aceste schimbari.Poate fi considerat un moft sau o necesitate faptul ca marea majoritate a pacientelor dupa ce au nascut doresc sa apeleze la chirurgia si medicina estetica pentru a corecta aceste deficiente???
Eu , personal ,consider ca este o necesitate.Nu doar datorita faptului ca aceste modificari pot produce afectari functionale cat si datorita faptului ca o schimbare estetica in bine va ridica moralul tinerelor mamici care se vor integra mai usor in viata sociala. Nu este un moft atat timp cat interventiile estetice sunt efectuate in limitele normalului si ale bunului simt.
Oare cat de fericita se va simti o femeie care dupa nastere si alaptare va ramine cu sani foarte mari si cazuti ce vor crea presiune asupra coloanei vertebrale si ulterior vor produce modificari degenerative ale acesteia? Va asigur ca o interventie de reductie mamara si ridicare a sanilor va inlatura aceste disfunctionalitati si va remodela totodata in mod natural si estetic forma sanilor. Deasemenea , augmentarea cu implanturi mamare  a sanilor foarte mici , atrofiati dupa sarcina va restabili o forma naturala a acestora si va readuce zambetul pe fata tinerei mamici.
Dar ce spuneti despre depozitele adipoase de pe burtica si solduri care nu vor disparea nici prin regim alimentar sau sport si care pot fi indepartate foarte usor prin liposuctie sau abdominoplastie?
Se poate vorbi deasemenea si despre rejuvenarea faciala chirurgicala si mai ales nechirurgicala prin refacerea volumului facial si atenuarea ridurilor aparute dupa nopti intregi de nesomn si griji.
Si nu in ultimul rand de ce nu trebuie sa acceptam si dorinta fireasca a tinerelor mamici de a arata mai bine si de a fi fericite langa copilul lor...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Va deranjeaza cearcanele si nu stiti ce sa faceti?

CELLBOOSTER GLOW in mezoterapia faciala

Ce asteapta o pacienta de la o clinica de estetica medicala ?